dissabte, 31 de març del 2012

Brillant inici de Barrabeig a la F3 italia european series.



Ahir s'estrenava el Gerard al circuit de Xest (València) en els dos lliures, mecànics tot nou i de moment, a falta de la cursa de demà, ja té 16 punts i la quarta posició a la general. Davant seu els 3 pilots de l'equip Prema, que de moment estan a més d'un segon de la resta.

Ahir s'estrenava el Gerard amb els dos lliures, a cada volta estava més aprop dels primers. El mateix dissabte a la Q1 va fer el setè millor temps i en la Q2 el cinquè. En les dos tandes per davant del seu company d'equip. Avui es disputaven les 2 curses més importants, les més llargues i on es reparteixen més punts. En la cursa 1 del matí amb una gran sortida guanyava dos llocs fins la cinquena posició. Aquesta cinquena plaça estava amenaçada pel pilot Neiderhauser (BVM) que el seguia a menys d'un segon. Barrabeig ha pilotat sense errades i ha mantingut la posició fins al final.
A la segona cursa i demostrant que en la primera cursa no havia estat casualitat, de la cinquena posició a la graella de sortida ha passat al tercer lloc en el primer revol. En el segon sector el poleman Cheever (Prema) que havia fet una mala sortida l'ha avançat. Aquesta quarta posició l'ha mantingut fins la volta 7 quant Agostini (JD Motorsport), que havia estat superat per Barrabeig en la sortida l'ha passat. Aquesta cinquena plaça ja no ha variat fins al final mantenint les distancies amb els seus perseguidors, primer Marasca (BVM) i després Sirotkin (Euronova) no l'han pogut superar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada