diumenge, 7 d’agost del 2011

Cap de setmana de remuntades a Spa-Francorchamps

La competició no començava bé pel Gerard, els lliures 1 del divendres solament va poder donar una volta sencera. Necessitava rodar el màxim ja que era el primer cop que corria a Spa-Francorchamps. Els lliures 2 va fer el novè millor temps però encara estava a un segon del més ràpid. El mateix divendres es va disputar la qualificació i en Barrabeig va aconseguir fer el quart millor temps.
El dissabte a la primera cursa sortia quart però un problema amb l’embragatge el feia passar a la dissetena posició. Després del problema a la sortida i encara a la primera volta en Nierderhauser tenia un toc amb el japonès Kuroda i tots dos s’havien de retirar. Al final de la tercera volta després de uns quants avançaments ja estava dins els punts: novè, a la sisena volta: setè, a la vuitena: cinquè, a la novena: quart, a la desena: tercer a solament set segons del líder. En aquest moment la situació era; primer el rus Sirotkin, segon el suís Heche i tercer en Gerard. El Jove Pilot del Circuit de Catalunya va retallar distancia amb el seu company d’equip Heche durant les ultimes voltes, però les tres primeres posicions ja no van canviar.
Segona remuntada el diumenge cursa 2. A la graella de sortida estava el cinquè però a meitat de la primera volta quedava a la tretzena posició. Altre cop tocava remuntada, volta a volta anava recuperant posicions fins al vuitè gir, on es posava cinqué a menys de deu segons del líder i a cinc segons del quart classificat. Quedaven solament cinc voltes per al final i ha retallat una mitjana d’un segon per volta arribant a la línea de meta a solament dues dècimes del quart classificat que ha estat el brasiler Costa. Les posicions de podi han estat per Niederhauser primer, Kuroda segon i Camplese tercer.

Després d’aquesta prova en la general del campionat italià en Gerard és quart amb 86 punts, a solament un punt del rus Sirotkin. Podeu veure la classificació a http://www.acisportitalia.it/public/2011/pdf/classifiche/ABARTH_IT//Campionato_Italiano_Formula_ACI-CSAI_Abarth_CI_F._ACI-CSAI_Abarth,_Classifica_assoluta_piloti.pdf

A la general del campionat Europeu és segon amb 53 punts. Classificació completa a http://www.acisportitalia.it/public/2011/pdf/classifiche/ABARTH_EU//Formula_Abarth_European_Series_FAES,_Classifica_piloti.pdf

I a la classificació del rookies segueix primer encara amb més avantatge sobre el segon http://www.acisportitalia.it/public/2011/pdf/classifiche/ABARTH_EU//Formula_Abarth_European_Series_FAES,_Classifica_esordienti_.pdf

A destacar també que en el briefing ofert per la Scuola Federale en Gerard Barrabeig va rebre l’important reconeixement de “pilot del cap de setmana” del passat certament celebrat a Misano (Itàlia), en aquell cap de setmana en Gerard va fer la pole i va guanyar una cursa.

La pròxima cita serà al Red Bull Ring (Austria) el cap de setmana del 26 al 28 d’Agost. Aquesta prova serà puntuable pel campionat formula Abarth European Series.