dissabte, 6 d’agost del 2011

Remuntada i podi a Spa-Francorchamps.


En Gerard Barrabeig sortia quart després de la qualificació d’ahir divendres. Al final de la cursa ha estat tercer. Aquest resultat està  molt bé si tenim en compte que és el primer any en formules, que és la primera vegada que corria a Spa-Francorchaps, que es va perdre els primers lliures per un problema al monoplaça, però de molt bé passa ha ser un resultat excel·lent si tenim en comte que a la sortida tenia un problema amb l’ embragatge i baixava fins la posició disset.

Després del problema a la sortida i encara a la primera volta en Nierderhauser tenia un toc amb el japonès Kuroda i tots dos s’havien de retirar. Al final de la tercera volta després de uns quants avançaments ja estava dins els punts: novè, a la sisena volta: seté, a la vuitena: cinqué, a la novena: quart, a la desena: tercer a solament set segons del líder. En aquest moment la situació era; primer el rus Sirotkin, segon el suís Heche i tercer en Gerard. Barrabeig que ha retallat distancia amb el seu company d’equip Heche durant les ultimes voltes, però les tres primeres posicions ja no han canviat.

Esperem amb molta il·lusió la cursa 2 de demà diumenge a les 14:00 h. Sortirà de la posició 5 per l’ordre invertit dels vuit primers a la qualificació. Ja sabem que les curses no s’acaben fins passar la bandera de quadres, però el fantàstic pilotatge del Gerard ens fa ser optimistes. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada