dimarts, 30 d’agost del 2011

Cap de setmana molt fred a Àustria.

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la quarta prova puntuable pel certamen Europeu de la Formula Abarth. L’escenari era el circuit Austríac de Red Bull Ring. En els lliures 1 de divendres al matí, en Gerard va realitzar uns bons entrenaments aconseguint el quart millor registre. A la tarda en els lliures 2 va obtenir el cinquè millor temps amb neumàtics usats quedant a solament mig segon del més ràpid. L’equip va realitzar ajustaments per les temperatures altes del divendres però el dissabte van baixar deu graus, i pocs minuts abans va plovisquejar, això va tirar per terra les opcions en la qualificació del dissabte. El monoplaça no anava gens bé en aquestes condicions i va obtenir el setè lloc a la graella.
A la cursa 1 de la tarda sortint del setè lloc remuntava posant-se quart a la segona volta. Però un toc amb un altre monoplaça li deixava la direcció malmesa. Això li va esguerrar la cursa sense poder lluitar pel podi. Va anar perdent posicions creuant la meta vuitè. El primer va ser el rus Sirotkin, segon Niederhauser i tercer l’italià Ghiotto.
En la cursa del diumenge hi havia moltes esperances de lluitar per la victòria. Sortia de la segona posició però al final de la primera volta van tenir una col·lisió amb el brasiler Costa que l'intentava avançar per fora. Barrabeig es va emportar la pitjor part, va trencar la direcció tenint d'abandonar. A més va quedar el monoplaça al mig de la pista obligant a sortir el cotxe de seguretat. La cursa la va guanyar el suís Niederhauser, seguit del rus Sirotkin i tercer l’ italià Agostini.
Tot i  marxar d’Àustria no gaire contents amb el resultat, hem de destacar que en la primera temporada en formules i desprès d’ haver-se disputat 4 de les 7 proves, l'espluguí és tercer en la classificació del campionat europeu amb 56 punts i líder en la classificació de rookies amb 101 punts.


La propera prova serà el 2 d’octubre al circuit de Mugelo (Itàlia), puntuable tan pel campionat europeu com l’italià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada