diumenge, 30 d’octubre del 2011

Barrabeig guanya en rookies i cinquè en l’Europeu.




Fi de la primera temporada de Gerard Barrabeig en la formula Abarth amb el títol de millor pilot novell. I cinquena plaça a la classificació final de l’Europeu.

El dijous en els test privats, tots els pilots tenien greus problemes amb l’adherència del monoplaça. L’equip BMV Srl va estar provant diferents ajustaments sense èxit. El jove pilot del Circuit de Catalunya en els lliures de divendres, va fer el novè i vuitè millor temps, però a més de dos segons del primer. Els seus companys d’escuderia tenien els mateixos problemes d’estabilitat i també van quedar a més de 2 segons del primer. El dissabte en la qualificació l’equip per mirar de corregir els problemes, va provar dues solucions diferents entre el Gerard i el seu company Michael Heche. A Heche li va funcionar bé aconseguint la pole. El de l’Espluga de Francolí va fer novè, els va separar quasi un segon. Barrabeig sortia novè en la primera cursa del diumenge, tot i continuar amb problemes acabava sisè. En la segona cursa sortia onzè i perdia una posició al final de recta, a favor de Kevin Jöerg. Dues voltes després l’avançava i recuperava la onzena posició. Davant tornava a tenir l’italià Antonio Spavone, que li posava les coses difícils. Barrabeig tenia millor ritme i a la penúltima volta l’avançava i acabava en la desena posició aconseguint l’últim punt en joc. 



Amb aquests punts aconseguits en les dues curses en Gerard conserva la primera posició en la classificació de rookies on participaven 13 pilots novells:

1er. Gerard Barrabeig .............. 158 punts.
2on. Luca Ghiotto .................... 157 punts.
3er. Robert Visoiu ................... 148 punts.
4art. Roda Giorgio .................    70 punts.


En la classificació de l’Europeu ha finalitzat en la cinquena posició amb un total de 25 pilots participants.

1er. Sergey Sirotkin ..................175 punts.
2on.Patric Niederhauser ...........137 punts.
3er. Michael Heche .................. 98 punts.
4art. Robert Visoiu ....................81 punts.
5é. Gerard Barrabeig ................72 punts.


La temporada s’ha acabat però en Gerard tot just acaba de començar.

ENHORABONA GERARD!

Us anirem informant de les novetats a www.gerardbarrabeig.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada