dimarts, 18 d’octubre del 2011

Gerard Barrabeig quart a la formula Abarth italiana.

Ultima prova del campionat italià al circuit de Monza i penúltima prova valida pel europeu. La setmana anterior en els test realitzats en el mateix circuit, en Barrabeig va trencar motor. Es va perdre gran part del test i a més havia de posar motor nou. El divendres en els lliures 1 el monoplaça amb motor nou, sense rodatge i mancat dels ajuntaments necessaris, va fer el tretzè temps molt lluny del millor. En els lliures 2 desè retallant un segon però encara amb molta feina a fer. Dissabte en la qualificació feia el novè millor registre a set dècimes de la pole del seu company d’equip M.Heche. A la cursa 1 del dissabte a la tarda, sortia desde la cinquena fila i ben aviat va veure que les coses no havien canviat massa, la velocitat del seu formula solament li va permetre defensar-se dels perseguidors i va acabar desè. De cara a la cursa 2 del diumenge els mecànics del equip van poder millorar el comportament del monoplaça. En Gerard va poder avançar a dos rivals i col·locar-se en setena posició, però en la volta 7 davant seu al arribar a la xicana, un pilot va fer una virolla i per no impactar amb ell va tirar recte passant per damunt els reductors de velocitat i al saltar va trencar la suspensió. Com va poder va anar fins a boxes però va tenir d’abandonar.

Tot i el seguit d’entrebancs va conservar la quarta posició final en el campionat italià amb 101 punts (1 primer, 2 podis, 1 volta ràpida, 1 pole) gens malament per un rookie. http://www.acisportitalia.it/public/2011/pdf/classifiche/ABARTH_IT//Campionato_Italiano_Formula_ACI-CSAI_Abarth_CI_F._ACI-CSAI_Abarth,_Classifica_assoluta_piloti.pdf

En la classificació Europea a falta de les curses de Barcelona es manté quart amb 65 punts.

En la classificació de rookies es primer amb 141 punts amb 15 punts d’avantatge sobre el segon, també falten les curses del circuit de Montmeló

Del 28 al 30 d’aquest mes es celebra a casa nostra, al circuit de Catalunya, la ultima prova de l’europeu. Si Barrabeig conserva el liderat de la classificació de rookies tindrà com a premi el poder participar en Ferrari Driver Academy que constara de 3 nivells amb 4 dies per cada nivell al circuit de Fiorano.